Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ağaç kesmek

Rüyada büyük ağaç kesmek

Rüyada büyük ağaç kesmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine inanılır.

Rüyada büyük ağaç kesmek gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada büyük ağaç kesmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulur.

Rüyada zeytin ağacı kesmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağacı kesmek kişinin yüzünün güleceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine tabir olunur.

Rüyada hızarla ağaç kesmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada baltayla ağaç kesmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavak ağacı kesmek artık hayatının bir düzene gireceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına alamet eder.

Rüyada bıçakla ağaç kesmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada dut ağacını kesmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments