Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adaya gitmek

Rüyada bir adaya gitmek

Rüyada bir adaya gitmek yüzünün her daim güleceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, edilen duaların kabul edileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada bir adaya gitmek gördüyseniz:

  • Beklenilmedik durumlar nedeniyle kayıplar ya da olumsuzluklar söz konusu olabilir.

Rüyada bir adaya gitmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada adaya gitmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiyle adaya gitmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada büyük adaya gitmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada denizden adaya çıkmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada milletvekili adayı olmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayınvalide adayını görmek tatsızlıkların aşılacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkan adayı olmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, kazancının günden güne arttıracağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments