Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir adamla evlenmek

Rüyada büyük bir adamla evlenmek

Rüyada büyük bir adamla evlenmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Rüyada büyük bir adamla evlenmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka adamla evlenmek huzur içinde yaşayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, gönlünce harcama yapmasına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın adamla evlenmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada evli adamla evlenmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ihtiyar bir adamla evlenmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, canla başla çalışacağına işarettir.

Rüyada dul adamla evlendiğini görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir adamla evlenmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, rızkının azalacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments