Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestinde kurt görmek

Rüyada büyük abdestinde kurt görmek

Rüyada büyük abdestinde kurt görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, elin bollaşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdestinde kurt gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada büyük abdestinde kurt görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işarettir.

Rüyada büyük abdestin içinde kurt görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine inanılır.

Rüyada büyük abdestte kurt görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdeste kurt görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulur.

Rüyada çok fazla büyük abdest yapmak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin büyük abdestini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına delalettir.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine inanılır.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments