Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest tutmak

Rüyada büyük abdest tutmak

Rüyada büyük abdest tutmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdest tutmak gördüyseniz:

  • Diğerleri için ne yapabiliyorsanız yapmalısınız.

Rüyada büyük abdest tutmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet eder.

Rüyada abdestsiz kuran tutmak kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini büyük abdestini yaparken görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Rüyada tuvalete büyük abdest yaptığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına, çok büyük paralar kazanacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yapmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada büyük abdest yapmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette başkasının büyük abdestini görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments