Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette başkasının büyük abdestini görmek

Rüyada tuvalette başkasının büyük abdestini görmek

Rüyada tuvalette başkasının büyük abdestini görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, güzel bir evliliğe, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet eder.

Rüyada tuvalette başkasının büyük abdestini gördüyseniz:

  • İş birliği içerisine gireceğiniz veya anlaşma yapacağınız kişilerin kapasitelerini hafife alıyor ya da gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada tuvalette büyük abdest yaptığını görmek özel muamele göreceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete büyük abdest yaptığını görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette büyük abdestini yaptığını görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yaptığını görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak sevilen bir işe ortak olunacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti tuvalete yapmak bolluk içinde yaşanacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına yorulur.

Rüyada tuvalette büyük abdest görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete büyük abdestini yapmak sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments