Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada but eti görmek

Rüyada but eti görmek

Rüyada but eti görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret eder.

Rüyada but eti gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Rüyada but eti görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada et but görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.

Rüyada but et görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına inanılır.

Rüyada tavuk budu almak Allah katında günahlarının affolacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kızarmış tavuk budu görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada pişmiş but görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ağaçları budanmış görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine yorulur.

Rüyada tavuk budu görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments