Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş but görmek

Rüyada pişmiş but görmek

Rüyada pişmiş but görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş but gördüyseniz:

  • Duygusal konularda ise bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada pişmiş tavuk budu yemek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş but görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, birçok iş kapısının açılacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş tavuk budu görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kırgınların barışacağına inanılır.

Rüyada hayvan budu görmek hayırlı bir hayat süreceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada tavuk butları görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret eder.

Rüyada budanmış çiçek görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına yorulur.

Rüyada ağaçları budanmış görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalettir.

Rüyada tavuk budu yemek güzel ve doğru işler yapacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments