Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk budu görmek

Rüyada tavuk budu görmek

Rüyada tavuk budu görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, maddi durumun düzeleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada tavuk budu gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Rüyada tavuk budu yemek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine inanılır.

Rüyada tavuk butları görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk budu görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk budu görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, iş değişikliğine gidileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk budu pişirmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada tavuk butu görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kızarmış tavuk budu görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret eder.

Rüyada tavuk budu almak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments