Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kılını görmek

Rüyada burun kılını görmek

Rüyada burun kılını görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada burun kılını gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Rüyada burun kılının uzadığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun kıllarını kesmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada burun kılı koparmak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burundan kıl koparmak amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kıllı burun görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada burun kılları kesmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, konferans ve seminerlere katılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments