Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babadan yumruk yemek

Rüyada babadan yumruk yemek

Rüyada babadan yumruk yemek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, esenleyeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşananları unutturacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına işarettir.

Rüyada babadan yumruk yemek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Rüyada babadan yumruk yemek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada babaya yumruk atmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden yumruk yemek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada yumruk yemek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, aileye büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşından yumruk yemek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada buruna yumruk yemek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine inanılır.

Rüyada göze yumruk yemek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden yumruk yemek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments