Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya yumruk yemek

Rüyada kafaya yumruk yemek

Rüyada kafaya yumruk yemek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, maddi olanaklarının artacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, parasız kalmaya tabir olunur.

Rüyada kafaya yumruk yemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kafaya yumruk yemek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına yorulur.

Rüyada kafaya yumruk atmak güzel davetler alacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından yumruk yemek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnına yumruk yemek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtına yumruk yemek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden yumruk yemek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada buruna yumruk yemek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüze yumruk yemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments