Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına darbe almak

Rüyada başına darbe almak

Rüyada başına darbe almak rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Rüyada başına darbe almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli alanlarda bağlantıyı tümüyle kestiyse, olayları restore etmek için çabalamak faydasız olabilir.

Rüyada başına darbe almak işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada başına darbe yemek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada darbe almak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kılıç darbesi yemek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, karşılığını bulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada sırtından darbe almak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçak darbesi yemek sağlığının bozulacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada darbe olduğunu görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada buruna darbe almak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments