Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boyu uzamış görmek

Rüyada birini boyu uzamış görmek

Rüyada birini boyu uzamış görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini boyu uzamış gördüyseniz:

  • Politik yorumlarda bulunmanız istediğinizi almanız konusunda daha yararlı bir yöntem olabilir.

Rüyada boy uzaması görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına alamet eder.

Rüyada birini boy uzamış görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini boyu uzamış görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, işinden geri kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün saçını uzamış görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada saçı sakalı uzamış görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada boyunun uzaması görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnak uzaması görmek gayrimenkul işine girileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun uzaması görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments