Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun burunlu birini görmek

Rüyada uzun burunlu birini görmek

Rüyada uzun burunlu birini görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, en gösterişli arabalara bineceğine işaret eder.

Rüyada uzun burunlu birini gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler aslında sizin için üstü kapalı şekilde şanslı durumların oluşması anlamına geliyor olabilir.

Rüyada uzun burunlu birini görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Rüyada uzun burun kılı görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada uzun burunlu adam görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek işiyle nam salacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, başarının adım adım yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun burun görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına yorulur.

Rüyada burunda uzun kıl görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burunsuz insan görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun karıştırmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yeni bir sayfa açacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments