Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal peteği görmek

Rüyada bal peteği görmek

Rüyada bal peteği görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, büyük üzüntüler olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal peteği gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Rüyada arı ve bal peteği görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada petek balı yemek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arı bal peteği görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalettir.

Rüyada petekten bal almak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada petek bal yemek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal peteği görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal petek yemek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bal peteği toplamak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments