Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bursa görmek

Rüyada bursa görmek

Rüyada bursa görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bereketin geleceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine inanılır.

Rüyada bursa gördüyseniz:

  • Kontrol altına almak yerine diğerlerinin yaptıklarını incelemenizde fayda var.

Rüyada burs aldığını görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bursauya gittiğini görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada burs vermek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada bursa ulu camii görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine yorulur.

Rüyada bursa ulu cami görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burs almak hayırlı haberlere, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada burs görmek konfor içinde olacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Rüyada bursa şehrine gitmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, büyük paralara sahip olacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments