Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burs almak

Rüyada burs almak

Rüyada burs almak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, anne baba duasının alınacağına işarettir.

Rüyada burs almak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada burs görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada bursauya gittiğini görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bursa görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere yorulur.

Rüyada bursa ulu camiyi görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada burs aldığını görmek büyük işlere imza atacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burs kazanmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, hep dinç ve genç kalacağına delalettir.

Rüyada bursauda olduğunu görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments