Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bursauya gittiğini görmek

Rüyada bursauya gittiğini görmek

Rüyada bursauya gittiğini görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bursauya gittiğini gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz yönün farkındasınız.

Rüyada bursauda olduğunu görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada burs çıktığını görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada bursa şehrine gitmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bursa görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada bursa ulu camii görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada burs kazanmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet eder.

Rüyada bursauya gittiğini görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bursa ulu cami görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments