Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burs vermek

Rüyada burs vermek

Rüyada burs vermek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burs vermek gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Rüyada bursa ulu camiyi görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Rüyada bursa görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına alamet eder.

Rüyada burs çıktığını görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, işlerinin hızlanacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bursauda olduğunu görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bursa şehrine gitmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada burs aldığını görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada bursa ulu cami görmek mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments