Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burs aldığını görmek

Rüyada burs aldığını görmek

Rüyada burs aldığını görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, itibar göreceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorumlu tutacağına işaret eder.

Rüyada burs aldığını gördüyseniz:

  • Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız.

Rüyada burs aldığını görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada burs görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada bursa ulu camii görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada burs çıktığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada burs kazanmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, tamamlanmadan kalacağına rivayet eder.

Rüyada bursa görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada burs vermek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments