Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büro temizlemek

Rüyada büro temizlemek

Rüyada büro temizlemek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, güllük gülistanlık olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büro temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Rüyada büro temizlemek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada döviz bürosu görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada büro koltuğu görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada büroda çalışmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büro masası görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, dirliğin bozulabileceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna alamet eder.

Rüyada yeni büro görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada avukat bürosu görmek yükseldikçe yükseleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada hukuk bürosu görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments