Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büro masası görmek

Rüyada büro masası görmek

Rüyada büro masası görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada büro masası gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Rüyada büro masası görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Rüyada büroda çalışmak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine inanılır.

Rüyada döviz bürosu görmek kazancının azalmayacağına, insanlara yol göstereceğine, ağır günler geçireceğine işarettir.

Rüyada muhasebe bürosu görmek çok büyük atılımlar yapacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada avukat bürosu görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, satışların düşeceğine inanılır.

Rüyada yeni büro görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalet eder.

Rüyada büro görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada büro temizlemek alınganlıkların hasıl olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments