Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büro koltuğu görmek

Rüyada büro koltuğu görmek

Rüyada büro koltuğu görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büro koltuğu gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Rüyada büro koltuğu görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeni büro görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada hukuk bürosu görmek bol nimete kavuşacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, aile hayatının hayır getireceğine işarettir.

Rüyada döviz bürosu görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Rüyada büro temizlemek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada avukat bürosu görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, geçmişi unutup geleceğine inanılır.

Rüyada büro masası görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine tabir olunur.

Rüyada büro görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, fenalıkta bulunmaya inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments