Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büro açmak

Rüyada büro açmak

Rüyada büro açmak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, sağlığının yerine geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada büro açmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olaylarına kışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Rüyada büro açmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada büro görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büro koltuğu görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada hukuk bürosu görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada yeni büro görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet eder.

Rüyada döviz bürosu görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, Allah katında yükseleceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine inanılır.

Rüyada büro masası görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, belalı insanlara denk geleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına işarettir.

Rüyada avukat bürosu görmek insanları kıracağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments