Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun üzerinde kıl görmek

Rüyada burnunun üzerinde kıl görmek

Rüyada burnunun üzerinde kıl görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Rüyada burnunun üzerinde kıl gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, partnerinizle buluşabilir veya sosyal planlar yapabilirsiniz.

Rüyada burnundan kıl çıkarmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine tabir olunur.

Rüyada burnundan kıl yolmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnundan kıl çıktığını görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, haklılığının anlaşılacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek muradın yerine geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada burnunda beyaz kıl görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundan kıl görmek acı veren durumların vuku bulacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments