Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunda beyaz kıl görmek

Rüyada burnunda beyaz kıl görmek

Rüyada burnunda beyaz kıl görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yokluk çekeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunda beyaz kıl gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Rüyada burnunda beyaz kıl görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada burnundan kıl yolmak amacına ulaşabileceğine, yüzünün güleceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine delalet eder.

Rüyada burnundan kıl koparmak çekilen hasretin biteceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına rivayet eder.

Rüyada burnun üzerinde kıl görmek hep dinç ve genç kalacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Rüyada burnunun içinde kıl görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize delalet eder.

Rüyada burnundan kıl çıktığını görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, onun kıymetini her daim bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnundan kıl görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments