Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan kıl yolmak

Rüyada burnundan kıl yolmak

Rüyada burnundan kıl yolmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işarettir.

Rüyada burnundan kıl yolmak gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada burnundan kıl yolmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada burnundan kıl koparmak ticaretin büyüyeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, zarar göreceğine inanılır.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunda kıl görmek işinden ekmeğinden olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun içinde kıl görmek dileklerin yerine geleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada burnunda beyaz kıl görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada burnunun üzerinde kıl görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnun üzerinde kıl görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments