Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun pisliğini görmek

Rüyada burnunun pisliğini görmek

Rüyada burnunun pisliğini görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada burnunun pisliğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Rüyada burnundaki pisliği temizlemek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada burnunun pisliğini görmek konfor içinde yaşayacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvaletteki pisliği temizlemek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, güç ve kudret kazanacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada üzerinde insan pisliği görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek pisliğine düşmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada tavşan pisliği görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, müjdeli haberler alınacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin pisliğini temizlemek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yatakta fare pisliği görmek sırların ortaya çıkmasına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments