Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde insan pisliği görmek

Rüyada üzerinde insan pisliği görmek

Rüyada üzerinde insan pisliği görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde insan pisliği gördüyseniz:

  • Maddi getirisi olabilecek işlere odaklanmalı, getirisiz olanları elimine etmelisiniz.

Rüyada insan pisliği yediğini görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada insan pisliğine basmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan pisliği görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalet ve insan pisliği görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, tamamlanmadan kalacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil insan pisliği görmek birçok dertle muhatap olacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde insan pisliği görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan pisliği ellemek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalet eder.

Rüyada elinde insan pisliği görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments