Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan kurt çıktığını görmek

Rüyada burnundan kurt çıktığını görmek

Rüyada burnundan kurt çıktığını görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine işarettir.

Rüyada burnundan kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada burnundan kurt çıktığını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada burnundan bişey çıktığını görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan bir şey çıktığını görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına rivayet eder.

Rüyada burnundan taş çıktığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan bir şeyler çıktığını görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada burnundan böcek çıktığını görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada burnundan balık çıktığını görmek iyi geçiminin biteceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments