Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu siyah görmek

Rüyada burnu siyah görmek

Rüyada burnu siyah görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnu siyah gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Rüyada burnu siyah görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada burnunda siyah nokta görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin burnunu görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin burnunu görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına inanılır.

Rüyada kendi burnunu kesmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada burnundan öpüldüğünü görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunun yamuk olduğunu görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada burnundan kemik çıkarmak elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emine

selamün aleyküm yardımcı olursanız sevinirim Rüyam da yabancı birini gördüm burnu yanmış ağzı burnu komür karadı idi burnunun kıkırdak yeri tamamen yoktu kömür siyahtı kıyafetide uzun yere kadar başında kapalı araplar gibi giyinmişti erkekti