Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burma tatlısı görmek

Rüyada burma tatlısı görmek

Rüyada burma tatlısı görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalettir.

Rüyada burma tatlısı gördüyseniz:

  • Gerekli şeyleri bir araya getirebilir, gerekli kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Rüyada burma tatlısı görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada burma tatlı görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, bolluğun sürekli olacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı burma tatlısı görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada burmalı kadayıf yemek kendine olan güvenini yitireceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burma yüzük görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın burma bilezik görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın burma bilezik takmak endişelerinin yerini umudun alacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burma bilezik görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments