Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burma bilezik görmek

Rüyada burma bilezik görmek

Rüyada burma bilezik görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada burma bilezik gördüyseniz:

  • Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Rüyada burma bilezik görmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın burma bilezik görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burma bilezik taktığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada koluna burma bilezik takmak işlerinin yolundan çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada burma bilezik takmak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada altın burma bilezik takmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada adana burma bilezik görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, hayırlı işlere girişileceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret eder.

Rüyada burma bilezik almak isteklerine kavuşacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments