Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı burma tatlısı görmek

Rüyada sarı burma tatlısı görmek

Rüyada sarı burma tatlısı görmek kudreti ve cesareti bulacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, bir anda atılıma geçeceğine delalettir.

Rüyada sarı burma tatlısı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara ilgisizliklerini şimdiden dile getirdiyse, bırakın gitsinler.

Rüyada sarı burma tatlısı görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, sorumlu tutacağına alamet eder.

Rüyada burma tatlısı görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada burma tatlı görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada burma kadayıf görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burma altın bilezik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burma bilezik taktığını görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada koluna burma bilezik takmak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada burma bilezik almak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments