Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burcunu okumak

Rüyada burcunu okumak

Rüyada burcunu okumak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet eder.

Rüyada burcunu okumak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da iş arkadaşlarınızla sosyalleşme eğilimi problemlere neden olabilir.

Rüyada burcunu okumak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık burcu görmek keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ikizler burcunu görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada koç burcu görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada yay burcu görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, zenginlik elde edeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burcu görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına delalettir.

Rüyada yengeç burcu görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına inanılır.

Rüyada burcu ismini görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments