Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık burcu görmek

Rüyada balık burcu görmek

Rüyada balık burcu görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, karamsarlığa düşeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada balık burcu gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Rüyada balık burcu görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine yorulur.

Rüyada akrep burcu görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yay burcu görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada burcu ismini görmek çok rahat bir döneme girileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işarettir.

Rüyada koç burcu görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burcu görmek başarı ve zenginlik getireceğine, içinin huzurla dolacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Rüyada yengeç burcu görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada burcunu okumak hak yolunda hayır işleri yapacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments