Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burcu görmek

Rüyada burcu görmek

Rüyada burcu görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, yeni hobiler edinileceğine, işlerin başına geçeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Rüyada burcu gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklık gerektiren işler, iş birlikleri veya ilişkiler eskisinden daha hızlı akmaya başlıyor.

Rüyada akrep burcu görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada burcunu okumak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına delalet eder.

Rüyada yay burcu görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yengeç burcu görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, kazancının günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık burcu görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada koç burcu görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada ikizler burcunu görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada burcu ismini görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments