Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutun konuştuğunu görmek

Rüyada bulutun konuştuğunu görmek

Rüyada bulutun konuştuğunu görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kendi işine sahip olacağına, başarılı bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada bulutun konuştuğunu gördüyseniz:

  • Alacağınız eğitimler daha fazla gelir elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada bulutun konuştuğunu görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçakta bulut görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kötü günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada melek şeklinde bulut görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz toz bulutu görmek daha pozitif biri olacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada bulutların yandığını görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına alamet eder.

Rüyada mor bulut görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız ve bulut görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments