Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buluttan düşmek

Rüyada buluttan düşmek

Rüyada buluttan düşmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buluttan düşmek gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada buluttan düşmek ailesini hem gururlandıracağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada sis bulutu görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye yorulur.

Rüyada yeşil bulut görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulut olduğunu görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah bulut görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutu tutmak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada buluttan at görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada gri bulut görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments