Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulut görmek

Rüyada bulut görmek

Rüyada bulut görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulut gördüyseniz:

  • Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada bulutların üzerinde olmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bulutun içine girmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bulut tutmak imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada havayı bulutlu görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bulut ve güneş görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçakta bulut görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada bulutu tutmak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada toz bulutu içinde kalmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntısının biteceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments