Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgurda kurt görmek

Rüyada bulgurda kurt görmek

Rüyada bulgurda kurt görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına yorulur.

Rüyada bulgurda kurt gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada bulgur pilavının içinde kurt görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada bulgurda kurt görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına yorulur.

Rüyada bulgurun içinde kurt görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kurtlu bulgur pilavı görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu bulgur görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Rüyada kurtlanmış bulgur görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısırlık bulgur görmek kulluk derecesinin artmasına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada bulgur süpürmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments