Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış bulgur görmek

Rüyada kurtlanmış bulgur görmek

Rüyada kurtlanmış bulgur görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, elindeki imkanların artacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada kurtlanmış bulgur gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Rüyada bulgurun içinde kurt görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu bulgur görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işarettir.

Rüyada kurtlu bulgur pilavı görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgurda kurt görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış bulgur görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavının içinde kurt görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulgurdan köfte yapmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohut bulgur görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments