Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur verdiğini görmek

Rüyada bulgur verdiğini görmek

Rüyada bulgur verdiğini görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur verdiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Rüyada bulgur verdiğini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, adını kirleteceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Rüyada bulgur mercimek görmek ömür boyu süreceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç bulgur görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulur.

Rüyada bulgurdan kısır yapmak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, ne yapacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada pişmiş bulgur görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işarettir.

Rüyada bulgur almak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgurdan köfte yapmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada bulgur pilavı ve tavuk yemek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments