Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur almak

Rüyada bulgur almak

Rüyada bulgur almak insanların alım gücünün azalacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, kendi işinin patronu olunacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bulgur almak gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada kurtlu bulgur görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, saygınlığını yitireceğine, hayıflanacağına alamet etmektedir.

Rüyada böcekli bulgur görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada bulgur almak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, özgüveninin yerine geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur pilavı vermek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, variyetini çoğaltacağına işarettir.

Rüyada bulgur çalmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, borçlarının da kapanacağına, iyi şartlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bulgur tarlası görmek huzurunun yerinde olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bulgur dağıttığını görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç ve bulgur görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments