Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur satmak

Rüyada bulgur satmak

Rüyada bulgur satmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bulgur satmak gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizden faydalanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada bulgur satmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yaş bulgur görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kendine döneceğine işarettir.

Rüyada bulgur köftesi görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur aramak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslatılmış bulgur görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ona mutluluk getireceğine, sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada bulgur pişirmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bulgur köftesi yoğurmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments