Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur aramak

Rüyada bulgur aramak

Rüyada bulgur aramak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bulgur aramak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün olabilir.

Rüyada bulgur aramak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, doğru işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur köftesi görmek çok iyi paralar kazanılacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada domatesli bulgur pilavı görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Rüyada çiğ bulgur yemek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ bulgur görmek rızkında ve malından olacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine rivayet eder.

Rüyada evde bulgur görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, belaya ve derde düşeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgurla köfte yapmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments