Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehriyeli bulgur görmek

Rüyada şehriyeli bulgur görmek

Rüyada şehriyeli bulgur görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına inanılır.

Rüyada şehriyeli bulgur gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Rüyada şehriyeli bulgur görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada şehriye yemek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Rüyada tel şehriye görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehriye çorbası pişirmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şehriyeli pilav görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Rüyada şehriye çorbası yemek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şehriye çorbası görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada şehriye pişirmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments