Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur çalmak

Rüyada bulgur çalmak

Rüyada bulgur çalmak dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, kime gideceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgur çalmak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama yeteneğinizle gurur duyabilirsiniz.

Rüyada bulgur çalmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kazanda bulgur kaynatmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir anda yükseleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evde bulgur görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına inanılır.

Rüyada bulgur pilavı istemek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine delalettir.

Rüyada bulgur yağdığını görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet etmektedir.

Rüyada ince bulgur yemek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada etli bulgur pilavı pişirmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaş bulgur görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments