Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşık tabak görmek

Rüyada bulaşık tabak görmek

Rüyada bulaşık tabak görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulaşık tabak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bulaşık tabak görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada annenin bulaşık yıkadığını görmek kime danışacağını bilemez olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada bulaşık bezi görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada bulaşık bardak yıkamak makam ve rütbe edineceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bulaşık yıkadığını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bulaşık makinesi görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada bulaşık kap görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments